Salata de fenicul si rucola

Printeaza

O reteta de salata de fenicul si rucola din: fenicul, zahar, zeama de lamaie, patrunjel, rucola, ulei de masline, otet balsamic, chilli si parmezan.

Ingrediente:Salata de fenicul si rucola

  • 1 bulb fenicul
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lamaie, zeama
  • patrunjel proaspat, frunze rupte
  • 100 g rucola
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1/2 chilli, tocat
  • 40 g parmezan, razuit

 

Mod de preparare:

Taie bulbul de fenicul felii subtiri, presara generos un praf de sare, zahar si stropeste cu zeama de lamaie. lasa deoparte 10 minute si apoi stoarce de lichid. Combina cu patrunjelul si rucola.

Amesteca uleiul de masline, otetul balsamic si chilli. In momentul servirii, stropeste salata cu vinegreta, amesteca si presara parmezanul.

Salata de fenicul si rucola

Salata de fenicul si rucola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.