Salata de fasole rosie cu nuci

Printeaza

Salata de fasole rosie cu nuci din: fasole, morcov, nuci, usturoi, ulei, coriandru.

Ingrediente:Salata de fasole rosie cu nuci 

  • o conservă mare fasole roşie
  • un morcov
  • 3 căţei usturoi
  • 100 g nuci
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri suc de lămâie
  • coriandru
  • sare

 

Mod de preparare:

Fasolea se trece sub un jet de apă rece şi se scurge.

Morcovul curăţat şi spălat se trece prin râzătoare.

La mixer se amestecă nucile, usturoiul, uleiul, sucul de lămâie şi câteva crenguţe de coriandru.

Se amestecă se toarnă sosul de nuci.

Se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Salată cu peşte şi porumb

Salata de fasole cu verdeata

Salata de fasole cu verdeata din: fasole, pastarnac, ceapa, morcovi, mustar, ulei, otet, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 500 g fasole cu bobul mare 1 păstârnac 2 cepe 2 morcovi 2 linguri cu muştar 3 lin­guri cu ulei de salată 1 lingură cu oţet sare piper măcinat verdeaţă tocată   Mod de preparare: Alegeţi fasolea, spălaţi-o în […]

Fasole verde cu rosii

Salata taraneasca de fasole verde

Salata taraneasca de fasole verde din: fasole verde, otet, ulei, usturoi, rosii, marar, sare, piper. Ingrediente: 2,5 kg fasole verde 75 ml oţet 150 ml ulei 100 g usturoi 2 roşii 2 legături mărar sare piper   Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert în apă clocotită cu sare. După fierbere, se răceşte sau […]

Salata cu fasole si mozzarella

Reteta zilei: Salata de fasole rosie cu dressing de patrunjel

Salata de fasole rosie cu dressing de patrunjel din: fasole rosie, cimbru, dafin, ceapa, usturoi, chimion, ceapa verde, patrunjel, suc de lamaie, ulei de masline, oua fierte, castravete murat, sare, piper. Ingrediente:  350gr fasole rosie 2 fire cimbru proaspat 2 frune de dafin 1 ceapa, taiata in jumatate 4 catei de usturoi, zdrobit 1 1/2 […]

Fasole verde de Cluj

Salata taraneasca cu fasole

Salata taraneasca cu fasole din: fasole, castraveti, rosii. Ingrediente: 300 g fasole verde 2 castraveţi 4 roşii mai mari     Mod de preparare: Fasolea se fierbe în apă cu puţină sare şi se lassă la scurs. Castraveţii se curăţă şi se taie rondele. Roşiile se spală şi se taie rondele. Se aşază fasolea pe […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.