Salata exotica

Printeaza

Salata exotica

IngredienteSalata exotica

  • 1 cutie ananas (425 ml)
  • 1 file de porc (300 g)
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 fruct de mango copt
  • 150 g salată (la alegere)
  • 1 ardei iute roşu
  • 100 g dressing cu verdeaţă

Preparare:

Scurgeţi ananasul şi colectaţi sucul. Săraţi car­nea de porc, piperaţi-o şi prăjiţi-o în uleiul încins circa 5 minute pe ambele părţi. Stingeţi cu 100 ml suc de ananas, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi-o să fiarbă înăbuşit. Intre timp tăiaţi ananasul cubulete.

Curăţaţi fructul de mango, desprindeţi-l de sâmbure, apoi tăiaţi-l cubulete. Spălaţi salata şi lăsaţi-o să se scurgă. Tăiaţi ardeiul iute în două, îndepărtaţi-i seminţele, apoi tocaţi-l mărunt. Amestecaţi fructele şi salata. Scoateţi car­nea din tigaie şi lăsaţi-o cea. 5 minute să se liniştească.

Amestecaţi ardeiul iute şi dressingul în sosul rămas după ce aţi prăjit carnea, apoi turnaţi-l peste salată. Tăiaţi carnea bucăţi şi presăraţi-o peste salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.