Salata din icre tarama

Printeaza

Salata din icre tarama din: icre tarama, ulei, lamaie, franzela, ceapa.

Ingrediente:Salata din icre tarama

  • 2- 3 linguri icre tarama
  • 3 linguri ulei
  • 1 lămâie (zeama)
  • 2-3 felii de franzelă
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:
Se procedează ca în cazul salatei de icre de crap, numai că în acest caz este obligatorie folosirea a mai mult miez de pâine şi a cepei, icrele tarama fiind foarte sărate.

In locul miezului de pâine se poate folosi griş fiert, care se adaugă pe parcursul amestecării (frecării pentru înglobarea uleiului). Pentru a subţia salata, se foloseşte apa minerală (sau sifon), adăugată tot în timpul frecării amestecului.

Pofta buna!

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.