Salată de vinete cu ceapă

Printeaza

Salată de vinete cu ceapă din: vanata, ou, ceapa, ulei, sare, mustar.

Ingrediente:Retete_1

  • 1 vanata
  • 1 ou crud
  • 1 ou fiert
  • 1 ceapa mica
  • 1 cescuta cu ulei
  • sare
  • 1 lingurita mustar

 

Mod de preparare:

Coci vânătă pe o tavă, o cureţi şi o laşi la scurs timp de 2 ore. Cureţi ceapa, o tai mărunt, iar vânătă o toci cu un cuţit de lemn.

Amesteci vânătă tocată cu capa şi cu un praf de sare. Faci maioneză dintr-un ol fiert, unul crud şi ulei.

La sfârşit, adaugi muştarul şi aşi maioneza un pic la frigider pentru a se răci. Pii maioneza peste vânătă, amesteci bine, iar mai apoi ornezi cât mai frumos.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.