Salata de valeriana cu pastrama

Printeaza

Salata de valeriana cu pastrama din: valeriana, feta, smantana, mustar, lamaie, pastrama, oua, castraveti, morcov, boia, sare, piper.

Ingrediente:Salata de valeriana cu pastrama

  • 400-500 g valeriană
  • 400 g branza
  • 4 linguri smântână
  • 2 linguriţe muştar
  • 1 lămâie
  • 150 g pastramă
  • 2 ouă
  • 2 castraveţi
  • 1 morcov
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se frig fâşiile de pastramă până devin crocante. Se bat ouăle, se asezonează cu sare şi piper, apoi se prăjeşte omleta pe ambele feţe.

Se lasă să se răcească.

Morcovul se dă pe răzătoare. Castraveţii se taie în două, se îndepărtează miezul, apoi se taie. Se amestecă feta cu 2 linguri smântână, coaja rasă de la o lămâie şi piper.

Se formează biluţe din această compoziţie şi se tăvălesc prin boia.

Se amestecă smântână rămasă cu muştarul, zeama de la V2 de lămâie, ulei de măsline, sare şi piper. Se amestecă valeriana, morcovul răzuit, castravetele, omleta şi pastrama.

Se ornează cu brânză şi se toarnă sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.