Salata de telina cu branza

Printeaza

Salata de telina cu branza din: nuci, telina, branza, maioneza, salata verde, pasta de rosii, ulei, otet, sare, piper, mustar.

Ingrediente:Salata de telina cu branza

  • 250 g nuci (sau migdale) curăţate, tăiate felii
  • 250 g ţelină trecută prin răzătoare
  • 100 g brânză de oaie
  • 6 linguri maioneză
  • 1 salată verde
  • pastă de roşii
  • ulei
  • sare
  • oţet
  • piper
  • muştar

 

Mod de preparare:

Brânza se zdrobeşte într-un castron cu o furculiţă şi se amestecă bine cu maioneza şi pasta de roşii. Se amestecă puţin oţet îndoit cu apă, cu muştar şi ulei cât este nevoie.

Se adaugă peste amestecul cu brânză şi se freacă până devine o pastă omogenă. Se pun nucile şi ţelina (care poate fi şi tăiată cubuleţe mici) şi se amestecă bine.

Frunzele de salată se spală bine cu apă şi se lasă să se scurgă complet. Se pun pe fundul unei salatiere şi se toarnă deasupra compoziţia preparată anterior.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.