Salata de surimi cu ghimbir
PrinteazaSalata de surimi cu ghimbir din: surimi, porumb, iaurt, ceapa verde, zeama de lamaie, usturoi, ghimbir, oua, sare, piper.
- 250 g surimi
- 1 cutie porumb fiert
- 2 iaurturi cremoase mici
- 1 legatura ceapa verde
- zeama de la o lamaie
- 4-5 catei de usturoi, zdrobiti
- ghimbir ras
- 4 oua fierte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opăreşti bastonaşele de crabi în apă cu sare, puţin usturoi şi ghimbir proaspăt ras. Scoţi şi laşi la răcit. Pui boabele de porumb la scurs. Speli şi toci ceapa verde.
Tai cubuleţe bastonaşele de crabi şi le pui într-un bol, la fel procedezi şi cu ouăle fierte. Pui deasupra ceapa verde tocată, boabele de porumb, restul de usturoi pisat şi zeama de lămâie.
Pofta buna!