Salata de surimi cu ghimbir

Printeaza

Salata de surimi cu ghimbir din: surimi, porumb, iaurt, ceapa verde, zeama de lamaie, usturoi, ghimbir, oua, sare, piper.

Ingrediente:Salata de surimi cu ghimbir

  • 250 g surimi
  • 1 cutie porumb fiert
  • 2 iaurturi cremoase mici
  • 1 legatura ceapa verde
  • zeama de la o lamaie
  • 4-5 catei de usturoi, zdrobiti
  • ghimbir ras
  • 4 oua fierte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşti bastonaşele de crabi în apă cu sare, puţin usturoi şi ghimbir proas­păt ras. Scoţi şi laşi la răcit. Pui boabele de porumb la scurs. Speli şi toci ceapa verde.

Tai cubuleţe bastonaşe­le de crabi şi le pui într-un bol, la fel procedezi şi cu ouăle fierte. Pui deasupra ceapa verde tocată, boa­bele de porumb, restul de usturoi pisat şi zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.