Salata de somon afumat cu icre

Printeaza

Salata de somon afumat cu icre din: somon afumat, icre rosii, maioneza, ceapa verde, ridichi, zeama de lamaie, marar, rucola, seminte de susan, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Salata_de_somon_afumat_cu_icre

  • 200g de somon afumat
  • 50g de icre roşii
  • 100g de maioneză
  • 2 fire de ceapă verde
  • 6 ridichi roşii
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • câteva fire de mărar
  • rucola pentru decor
  • seminţe de susan negru
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se curăţă ridichiile de coajă. Intr-un castron se amestecă maioneza cu zeama de lămâie, sare şi piper. Se adaugă somonul şi ridichiile tăiate cubuleţe, ceapa şi mărarul tocate fin şi icrele.

Se omogenizează compoziţia şi se toarnă în 4 forme de bucătărie. Se lasă 10 minute la frigider, să se aşeze.

După cele 10 minute, se scot formele şi se decorează cu frunze de rucola, ulei de măsline şi seminţe de susan negru. Se serveşte imediat.

Salata de somon afumat cu icre

Salata_de_somon_afumat_cu_icre

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.