Salată de sfeclă roşie II

Printeaza

Salată de sfeclă roşie II

Ingrediente:Salată de sfeclă roşie

  • sfeclă
  • hrean
  • zahăr
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se coace sau se fierbe sfecla, se curăţă şi după ce s-a răcit, se dă printr-o răzătoare măruntă. Se rade de asemenea hrean, în proporţie de 1/15 faţă de cantitatea de sfeclă.

Se amestecă împreună şi se adaugă puţin zahăr, oţet şi sare după gust. Se poate servi imediat sau so poate păstra mai mult timp într-un borcan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.