Salata de sfecla rosie cu castreveciori si peste marinat

Printeaza

Salata de sfecla rosie cu castreveciori si peste marinat din: sfecla rosie, castarveciori acri, ceapa rosie, peste marinat, cartofi, sare, piper, otet de mere.

Ingrediente:Salata_de_sfecla_rosie_cu_castreveciori_si_peste_marinat

  • 1 sfeclă roşie mare sau 2 mai mici
  • 6 castraveciori acri
  • 1 ceapă roşie
  • 400 g peşte marinat
  • 3 cartofi
  •  sare
  •  piper
  • 2 linguri ulei
  •  oţet de mere sau aromatic

 

Mod de preparare:

Se spală sfecla şi se pune la fiert sau la cuptor. Salata va fi delicioasă şi cu sfeclă fiartă şi cu sfeclă coaptă. Dacă o fierbeţi puneţi o linguriţă de sare în apă. Sarea o ajută să fiarbă mai repede. La fel se procedează şi cu cartofii. Se spală bine şi se pun la fiert în apă cu sare şi se acoperă cu un capac.

Dacă nu aţi găsit peşte marinat, atunci puteţi să cumpăraţi un peşte congelat, să-l dezgheţaţi şi să-l prăjiţi sau să-l fierbeţi. După ce s-au fiert cartofii şi sfecla, se lasă puţin să se răcească, se curăţă şi se taie cubuleţe.

Se pun într-un bol şi se amestecă cu peştele, cu ceapa tăiată solzişori şi castraveţii tăiaţi rondele. Se condimentează cu sare şi piper, se acreşte după gust cu oţet de mere sau cu oţet aromatic.

Salata de sfecla rosie cu castreveciori si peste marinat

Salata_de_sfecla_rosie_cu_castreveciori_si_peste_marinat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.