Salata de sfecla coapta

Printeaza

 Salata de sfecla coapta

Ingrediente:Salată de sfecla coapta

  • 1 kg sfeclă
  • 1 l apă
  • 200 ml oţet
  • 1 lingură chimen
  • 2 linguri hrean ras
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Speli sfecla, o ştergi bine şi o pui în cuptor, la foc potrivit. Coaptă şi răcită o cureţi de coajă şi o tai felii de 1/2 cm grosime. Separat, fierbi apă, oţet şi sare după gust.

Aşezi feliile de sfeclă într-un castron şi deasupra torni amestecul fiert. După ce s-a răcit, adaugi hreanul şi chimenul şi amesteci bine cu sfecla. Salata obţinută o pui într-un borcan de mărime potrivită şi o laşi o zi să se combine gusturile.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata de slecla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.