Salata de rucola cu fenicul

Printeaza

Salata de rucola cu fenicul  din: creson, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ulei de masline, capere in saramura, patrunjel, bulbi de fenicul.

Ingrediente:Salata_de_rucola_cu_fenicul

  • 100 g creson (untisor)
  • coaja razuita de la 1 lamaie si zeama
  • 6 linguri ulei de masine
  • 3 linguri capere in saramura
  • o legaura de patrunjel proaspat
  • 2 bulbi de fenicul

 

Mod de preparare:

In tocătorul electric mărunţeşte jumătate din cantitatea de creson cu coaja răzuităi de lămâie şi zeama, uleiul de măsline, caperele şi pătrunjelul. Potriveşte gustul de sare şi piper. Combină feniculul tăiat felii foarte subţiri şi cresonul rămas.

Salata de rucola cu fenicul

Salata_de_rucola_cu_fenicul

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.