Salata de rosii cu sparanghel

Printeaza

Trece 500 g sparanghel prin 2 linguri ulei de măsline si frige pe grătar. Pune pe grătar 400 g rosii, tăiate jumătăţi, unse cu puţin ulei, până se înmoaie. Pune-le pe un platou si pune deasupra sparanghelul. Amestecă 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură oţet balsamic, 1 lingură capere şi o mână de frunze de busuioc rupte si toarnă peste legume.

Salata de rosii cu sparanghel

Salata_de_rosii_cu_sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.