Salată de ridichi si fenicul

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de salata de ridichi si fenicul din: ridichi, fenicul, ulei de masline, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Salată de ridichi si fenicul

  • 200 grame ridichi proaspete si tari
  • un bulb de fenicul
  • ulei de masline
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine ridichiile si se taie felii subtiri. Se feliaza apoi si bulbul feniculului. Dupa ce ati taiat ambele legume puneti-le intr-un bol cu apa rece si cuburi de gheata, timp de 15 minute, pentru a deveni crocante.

Dupa acest interval se strecoara bine apoi se adauga deasupra si se amesteca un dressing de ulei de masline si zeama de lamaie – realizat intre timp.

Pe deasupra se presara apoi din tulpinile feniculului, tocate marunt. Este o salata care merge foarte alaturi de peste.

Salată de ridichi si fenicul

Salată de ridichi si fenicul

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.