Salata de pui si fasole

Printeaza

Salata de pui si fasole din: fasole boabe, file de piept de pui, usturoi, otet de mere, mustar dijon, ulei de masline, zeama de portocala, zucchini, telina, ricotta, rosie, salata verde, busuioc verde.

Ingrediente:Salata_de_pui_si_fasole

  • 250 g fasole boabe fiarta
  • 300 g file de piept de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml otet de mere
  • 1 lingura mustr Dijon
  • 5 linguri ulei de masline
  • 6 linguri zeama de portocala
  • 2 zucchini
  • 1 telina mijlocie
  • 50 g ricotta
  • 1 rosie
  • 1 salata verde
  • 1 fir de busuioc verde

 

Mod de preparare:

Pentru dressing, mixezi în blender usturoiul zdrobit, oţetul, muştarul şi uleiul de măsline, precum şi 4 linguri zeamă de portocală. Frigi pieptul de pui şi îl tai în cuburi. Cât e fierbin­te, îl pui într-un bol şi torni dressingul peste el, apoi acoperi vasul, lăsând car­nea să-şi ia aromele.

Cureţi, speli şi tai în bastonaşe ţelina. Tai dovlea­cul în rondele fine, pe care le frigi pe ambele părţi, într-o tigaie antiaderentă. Speli salata frunză cu frunză şi o tai în fâşii, iar roşia o tai în cubuleţe. Amesteci într-un bol toate ingredientele.

Decorezi cu frunze de busuioc şi oferi salata spre consum imediat.

Salata de pui si fasole

Salata_de_pui_si_fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.