Salata de pui cu menta si orez prajit

Printeaza

Salata de pui cu menta si orez prajit din: carne tocată pui, ceapă, phak chifarany, mentă, orez prăjit (uscat), ardei iute uscat, suc de lămâie, sos peşte, castraveţi, varză, salată verde, ceapă verde.

Ingrediente:Salata de pui cu menta si orez prajit

  • 2 căni carne tocată pui
  • 2 linguri ceapă mica
  • 2 linguri phak chifarany
  • 1/4 cană mentă
  • 2-3 linguri orez prăjit (uscat)
  • 1-2 linguri ardei iute uscat
  • 4 linguri suc lămâie
  • 3 linguri sos peşte
  • castraveţi
  • varză
  • salată verde
  • ceapă verde

Mod de preparare:

Se amestecă două linguri suc de lămâie cu carnea de pui tocată şi se prăjeşte, fără ulei, în wok, la foc moderat.

Se amestecă până se face carnea şi se opreşte focul.

Se amestecă puiul cu restul de suc de lămâie, sosul de peşte, orezul rumenit şi râşnit, chili, ceapa şi menta (se pot adăuga la pui şi ficat, pipote, inimi).

Se serveşte cu vegetale verzi: salată, ceapă verde, varză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.