Salata de pui cu legume

Printeaza

Salata de pui cu legume

Ingrediente:Salata de pui cu legume

  • 350 g salată verde
  • 2 morcovi
  • 2 fire de ţelină
  • 1 ceapă
  • 400 g piept de pasăre
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri de oţet
  • sare
  • pătrunjel
  • 2 linguri de nucă măcinată

 

Mod de preparare:

Salata, spălatăşi scursă de apă, se aşează pe un platou, apoi morcovul, ţelina şi ceapa se toacă mărunt şi se aşează peste salată.

Nuca se prăjeşte fără ulei şi se adaugă peste zarzavat, după care fileurile de pui se prăjesc în trei linguri de ulei, se pipereazăşi se dau deoparte.

Zeama de la prăjit se stinge cu două linguri de apă, apoi adăugăm oţetul, sarea şi piperul.

Acest sos se toarnă peste salată, după care se taie carnea şi se aşează deasupra. La final, se ornează cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Buna salata de pui cu legume. Intotdeauna mi-a placut. Acum e prima oara cand am pus si nuci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.