Salată de pui cu andive şi migdale

Printeaza

Salată de pui cu andive şi migdale

Salată de pui cu andive şi migdale

Ingrediente:

  • 300 g salată
  • 1 andivă
  • 1 ardei gras roşu
  • 3 cepe verzi
  • 50 g fulgi de migdale
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 400 g file de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri oţet balsamic alb
  • 1 linguriţă suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Pregătiţi salata şi andiva şi tăiaţi-le potrivit. Cură­ţaţi legumele şi spălaţi-le. Tăiaţi ardeiul fâşii, iar cepele verzi, inele. Prăjiţi fulgii de migdale într-o tigaie fără adaos de grăsi­me, apoi aşezaţi-i pe o farfurie, încingeţi 2 linguri de ulei în tiga­ie.

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet şi prăjiţi-o circa 8 mi­nute pe fiecare parte Condimentaţi-o cu sare şi piper.  Amestecaţi oţetul balsamic, sarea, piperul şi sucul de lămâ­ie. Adăugaţi restul uleiului de măsline şi amestecaţi bine.

Amestecaţi dressingul cu ingredientele pentru salată şi aşezaţi-o pe un platou. Tăiaţi pieptul de pui felii rotunde, aşezaţi-le pe salată şi ornaţi-o cu fulgii de migdale.

Salată de pui cu andive şi migdale

crop Salata-de-pui-cu-andive-si-migdale.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.