Salată de primăvară

Printeaza

Salată de primăvară din: mix de salata verde, piept de curcan, prosciutto crudo, masline, mozzarella, trufe negre, ulei de masline extravirgin, castraveti, busuioc, ardei gras, sare si piper.

Ingrediente:Salata_de_primavara

  • 80 g mix de salată verde
  • 40 g piept de curcan
  • 30 g prosciutto crudo
  • 20 g măsline
  • 60 g mozzarella bocconcini
  • 1 g trufe negre proaspete
  • 10 ml ulei de măsline extravirgin
  • 20 g castraveți
  • 3 g busuioc proaspăt
  • 20 g ardei gras roșu
  • 0,03 g sare
  • 0,06 g piper

 

Mod de preparare:

Se frige pieptul de curcan pe ambele părți și se lasă să se răcească. Se spală legumele. Ardeiul gras se taie fâșii, iar castravetele se taie întâi pe lung, apoi felii. Brânza mozzarella se taie felii și se adaugă la salată. Se rade trufa deasupra salatei. Roșiile cherry se lasă întregi.

Prosciutto se taie bucăți potrivite. La fel se procedează și cu pieptul de curcan. Se aranjează totul frumos pe far­furie. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă busuiocul proaspăt. Cine dorește poate toca busuiocul.

Salată de primăvară

Salata_de_primavara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.