Salata de primavara cu untisor

Printeaza

Salata de primavara cu untisor din: paste, ton, castravete, unt, marar, masline, maioneza, coriandru, sare, piper.

Ingrediente:Salata de primavara cu untisor

  • 150 g paste fainoase (scoici)
  • 300 g ton in ulei
  • 1 castravete verde
  • 2 leg. untisor
  • 1 leg. marar
  • 20 masline
  • 2 linguri maioneza
  • un varf cutit cu coriandru pisat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pastele fainoase se fierb in 1,5 litri de apa clocotita cu putina sare, timp de 8 minute, apoi se scurg de apa, se racesc, si se amesteca cu tonul, castravetele taiat felii subtiri, untisorul , maslinele, mararul taiat fin, maioneza si condimentele.

Se serveste rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.