Salata de primavara cu sos de smantana

Printeaza

Salata de primavara  cu sos de smantana din: cartofi, mezeluri, ceapa verde, sare, smantana, usturoi, ulei, marar.

Ingrediente:Salata de primavara cu sos de smantana

  • 5-6 cartofi
  • 300 g mezeluri
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare

Ingrediente sos:

  • 200 g smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • marar

Mod de preparare:

Speli cartofii si îi pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii tai felii mai groase. Pui cartofii astfel taiati intr-un castron impreuna cu mezelurile taiate feliute si cu ceapa taiata rondele. Separat, pasezi usturoiul si il freci cu uleiul turnat treptat, ca la maioneza.

Adaugi smantana, mararul, sarea si le pui in castron si amesteci usor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.