Salata de primavara cu oua de prepelita

Printeaza

Salata de primavara cu oua de prepelita din: leurda, untirsor, ceapa verde, spanac, oua de prepelita, masline, ulei de masline, otet, sare.

Ingrediente:Salata de primavara cu oua de prepelita

  • 2 legături leurdă
  • 2 legături untişor
  • 2 legături ceapă verde
  • 300-400 g frunze de spanac
  • 10 ouă de prepeliţă
  • câteva măsline
  • ulei de măsline
  • oţet
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Speli toate verdeţurile, le rupi în bucăţi potrivite şi apoi le amesteci într-un bol.

Adaugi sare, ulei, oţet şi le aşezi pe un platou sau într-un bol de servire.

Decorezi salata cu măsline şi ouă de prepeliţă fierte.

Este o salată bogată în vitamine, numai bună după o iarnă lungă în care organismul este slăbit.

 

Salata de primavara cu oua de prepelita

Salata de primavara cu oua de prepelita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Salata de primavara cu sparanghel

Salata de primavara cu sparanghel

Salata de primavara cu sparanghel din: mozzarella, lapte, gelatina, sare, piper Cayenne, nucsoara, smantana, salata de primavara, samburi de pin, caise uscate, ardei, sparanghel, ulei, zahar, sare de mare, piper, otet balsamic. Ingrediente: 150 g mozzarella 100 ml lapte 1 /2 plic gelatină granulată 1 praf sare 1 praf piper de Cayenne nucşoară 250 g […]

 

Salata de primavara cu leurda

Salata de primavara cu leurda

Salata de primavara cu leurda din: leurda, ceapa verde, cartofi, oua, mustar, otet, ulei, sare. Ingrediente: o legătură leurdă o legătură ceapă verde 5 cartofi 4 ouă Pentru sos: o lingură muştar 2 linguri otet 4 linguri ulei sare   Mod de preparare: In vase separate se pun la fiert ouăle şi cartofii. Intre timp, […]

 

Fructele de pădure pregătesc imunitatea pentru vreme rece

Salata de primavara cu fructe de padure

Salata de primavara cu fructe de padure din: ardei jalapeno, suc de chitra, ulei, chimen, verdeturi de primavara, zmeura sau mure, ceapa. Ingrediente: un ardei jalapeno patru linguri de suc de chitră patru linguri de untdelemn de măsline un sfert de linguriţă de chimen patru ceşti de verdeţuri de primăvară tinere, amestecate o cană de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.