Salata de praz fiert

Printeaza

Salata de praz fiert din: fasole, usturoi, untdelemn, otet, verdeata, rosie.

Ingrediente:Salata de praz fiert

  • 2 kg fasole verde
  • 2 căpăţâni usturoi
  • 50 ml unt-delemn
  • 50 ml oţet diluat
  • 3 legături verdeaţă
  • o roşie

 

Mod de preparare:

Fasolea, curăţată şi fiartă în apă clocotită cu sare, se lasă să se răcească în apa în care a fiert. Se. scurge şi se amestecă bine cu sosul preparat astfel: se amestecă unt delemnul, oţetul, sarea, verdeaţa şi usturoiul pisat.

Se toarnă deasupra amestecând uşor. Se poate servi garnisit, cu felii de roşii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.