Salată de porumb, ciuperci si branză

Printeaza

Salată de porumb, ciuperci si branză

Ingrediente:Salată de porumb, ciuperci si branză

Pentru salată ai nevoie de:

  • 3 roşii mari
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 1 cutie porumb
  • 1 cutie mică de ciuperci
  • 100 g brânză sărată

Pentru sos ai nevoie de:

  • 1 lingură de muştar fin
  • 2  linguri ulei
  • 3-4 linguri oţet
  • puţină apă
  • 1 linguriţă sare
  • 1-2 linguriţe zahăr

 

Mod de preparare:

Cureţi roşiile, ardeii şi ceapa, le tai ca pentru salată şi le amesteci într-un castron. Adaugi şi brânza tăiată cuburi. Scurgi porumbul şi ciupercile, le speli pe toate sub un jet de apă rece şi le adaugi in salată.

In cazul in care faci salata cu porumb din gradina, pui la fiert un ştiulete cu apa pentru 20-30 de minute si cand e gata il lasi sa se raceasca. Cureti cu grija boabele de porumb si le adaugi in salata.

Amesteci apoi mustarul cu ulei, oţetul, puţina apă, sare si zahărul, adaugi sosul obţinut in salată si o omogenizezi.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Delicioasa salata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.