Salata de popinci

Printeaza

Salata de popinci

Ingrediente:Salata de popinci

  • 30 gogoşari
  • 1 farfurie cu popinci fierte
  • 500 ml ulei
  • 1 kg ceapă
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 3 linguri de oţet

 

Mod de preparare:

Se taie toate peştişori. Ceapa se pune timp de aproximativ zece minute la fiert cu puţină apă, se stoarce de apăşi se amestecă totul cu uleiul şi usturoiul, după care se pune la foc circa un sfert de oră.

Către sfârşit, se adaugă condimentele necesare  foi de dafin, enibahar şi piper, apoi se pun în borcănele şi se sterilizează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.