Salată de piept de curcan marinat

Printeaza

Salată de piept de curcan marinat din: salata, rucola, radicchio, busuioc, oregano, chives, cimbru verde, piept de curcan, ulei de masline, sos de soia, otet, piper, sare.

Ingrediente:

    • Salata Lollo rossa 70 gr
    • Lollo Biomda 50 gr
    • Radicchio 30 gr
    • Rucola 30 gr
    • Rosmarin 10 gr
    • Busuioc 10 gr
    • Oregano 10 gr
    • Chives 10 gr
    • cimbru verde 10 gr
    • piept de curcan 150 gr
    • ulei de masline 20 gr
    • sos de soia 50 gr
    • Aceto balsamic 50 gr
    • piper negru
    • sare

Mod de preparare

Se marinează pieptul de curcan tăiat fâşii timp de trei ore, într-o marinată compusă din sos de soia, sos teriyaki, cimbru verde, piper şi roz­marin.

Se scoate din marinată şi se prăjeşte în ulei de măsline, apoi se montează pe platou salata formată din Lollo rosso, Lollo biomda, radicchic şi rucola, busuioc verde şi oregano, la care sp adaugă sos de soia, sos teriyaki, sucul de lămâie şi aceto balsamico. Piureul de ţelină se aşaza circular pe platou.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Carnea de curcan este foarte buna. O sa pregatesc si eu o salata cu piept de curcan.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.