Salată de piept de curcan marinat
PrinteazaSalată de piept de curcan marinat din: salata, rucola, radicchio, busuioc, oregano, chives, cimbru verde, piept de curcan, ulei de masline, sos de soia, otet, piper, sare.
Ingrediente:
- Salata Lollo rossa 70 gr
- Lollo Biomda 50 gr
- Radicchio 30 gr
- Rucola 30 gr
- Rosmarin 10 gr
- Busuioc 10 gr
- Oregano 10 gr
- Chives 10 gr
- cimbru verde 10 gr
- piept de curcan 150 gr
- ulei de masline 20 gr
- sos de soia 50 gr
- Aceto balsamic 50 gr
- piper negru
- sare
Mod de preparare
Se marinează pieptul de curcan tăiat fâşii timp de trei ore, într-o marinată compusă din sos de soia, sos teriyaki, cimbru verde, piper şi rozmarin.
Se scoate din marinată şi se prăjeşte în ulei de măsline, apoi se montează pe platou salata formată din Lollo rosso, Lollo biomda, radicchic şi rucola, busuioc verde şi oregano, la care sp adaugă sos de soia, sos teriyaki, sucul de lămâie şi aceto balsamico. Piureul de ţelină se aşaza circular pe platou.
Pofta buna!
Carnea de curcan este foarte buna. O sa pregatesc si eu o salata cu piept de curcan.