Salata de peste cu patrunjel

Printeaza

Salata de peste cu patrunjel din: peste, ulei, zeama de lamaie, ou, patrunjel, sare.

Ingrediente:Salata de peste cu patrunjel

  • 100 g peşte fiert
  •  1/2 linguriţă ulei
  • 1 linguriţă zeamă de lâmaie
  •  1/2 ou fiert
  • pătrunjel verde tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele fiert se scoate de pe oase şi se toacă cu cuţitul. Se amestecă cu uleiul, zeama de lămîie, sarea şi verdeaţa. Oul fiert se dă pe râzătoare şi se presară pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.