Salata de peste cu legume (varianta)

Printeaza

Salata de peste cu legume din: file de ansoa, praz, ardei gras, cartofi, rosie, castraveti, ulei, otet, dafin, ulei, sare.

Ingrediente:Salata de peste cu legume

  • 200 g file de anşoa
  • 1 fir de praz
  • 1 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 roşie
  • 2 castraveţi acri
  • 50 ml ulei
  • 2 linguriţe cu oţet
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Curăţă-i de coajă şi taie-i cubuleţe.

Taie prazul rondele şi căleşte-l în puţin ulei. Adaugă cartofii, ardeiul, roşia şi foile de dafin şi lasă să se întrepătrundă aromele.

Răstoarnă totulîn vasul de lut şi pune castraveţii tăiaţi mărunt şi fileurile de anşoa. Lasă la cuptor cel mult 15 minute.

Intre timp, pune într-un borcan uleiul cu oţetul şi un praf de sare. Agită energic, apoi stropeşte salata, dar numai după ce s-a răcit bine.

 

 

Salata de peste cu legume

Salata de peste cu legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.