Salata de peste cu ceapa

Printeaza

Salata de peste cu ceapa din: peste, ceapa, morcov, masline, otet, ulei, sare.

Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului.

Peștele este recunoscut pentru conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, precum acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Acești acizi grași sunt benefici pentru sănătatea inimii și a creierului, contribuind la scăderea nivelului de colesterol, reducerea inflamației și îmbunătățirea funcției cognitive.

 

Ingrediente:Salata de peste cu ceapa

  • 1 kg peşte sărat sau afumat
  • 6 cepe
  • 2 morcovi
  • măsline
  • oţet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se desărează în apă rece, se dezosează şi se taie bucăţi egale.

Ceapa se curăţă, se taie solzişori, morcovii se curăţă, se dau pe răzătoarea mică.

Măslinele, se spală şi se amestecă cu ceapa şi cu morcovii, se adaugă ulei şi oţet dilu­at cu puţină apă.

Se aşază pe platou şi deasupra se pun bucăţile de peşte.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salata de ceapa cu peste si maioneza

Salata de ceapa cu peste si maioneza din: ceapa, ton, maioneza, otet, lamaie, masline. Ingredinte: o ceapa mare o conserva de ton 10 linguri maioneza otet pentru ornat: lamaie masline   Mod de preparare Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu […]

retete

Salata de peste cu rosii

Salata de peste cu rosii din: conserve de peste in ulei, rosii, lamaie, ceapa verde, ceapa ciorii, sare, piper. Ingrediente: 2 conserve de peşte în ulei (macrou, hering, ton, sardine) a câte 125-150 g 500 g roşii 1 lămâie 1 legătură ceapă verde 1 legatură ceapa-ciorii sare piper   Mod de preparare: Roşiile se spală […]

 

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume

Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.