Salata de peste alb

Printeaza

O reteta simpla de salata de peste alb din: peste alb, maioneza, morcovi, unt si patrunjel.

Ingrediente:Salata de peste alb

  • 1 kg peşte alb
  • 250 g maioneză
  • 500 g morcovi
  • unt
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Se fierbe peştele într-un vas cu puţină sare, fără să se sfărâme. Se lasă să se răcească pe un platou de servit. Morcovii se spală, se curăţă şi se taie pe lung, cât mai fin, după care se călesc în unt. Se aşează morcovii deasupra fileurilor de peşte, se adaugă maioneza şi se presară pătrunjelul verde, tocat foarte fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.