Salata de pepene galben cu sunca

Printeaza

Scoţi seminţele dintr-un pepene galben ce 1 kg. Tai cuburi miezul, 100 g şuncă, 100 g caşcaval, 250 g mere, 2 ouă fierte, amesteci toate şi adaugi 50 g nuci curăţate.

Faci un sos din 150 g maioneză, 100 ml smântână, sare, pe care îl torni peste ingrediente şi dai totul la frigder. Inainte de a fi servită, pui salata într-un vas de sti­clă tapetat cu salată verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.