Salata de paste si ciuperci

Printeaza

Salata de paste si ciuperci din: macaroane, bacon, unt, rosii, usturoi, ciuperci, cimbru.

Ingrediente:Salata de paste si ciuperci

  • 200 g macaroane
  • 120 g bacon
  • 1-2 linguri unt
  • 1 ceapă rosie mică
  • 2-3 cătei de usturoi
  • 250 g ciuperci
  • 4-5 rosii cherry
  • cimbru
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Când sunt gata, le treci printr-un jet de apă rece, le scurgi într-o strecurătoare şi le acoperi ca să nu se usuce.

Rumeneşti baconul tăiat într-o tigaie, la foc mediu, până devine crocant. Il scoţi pe hârtie absorbantă, ca să se scurgă excesul de grăsime, şi îl lasi să se mai răcească.

In altă tigaie, topeşti untul, căleşti ceapa şi usturoiul până devin sticloase, adaugi ciupercile şi le sotezi până când se înmoaie.

Amesteci macaroanele cu legumele sotate, adaugi baconul, roşiile şi presari cimbru, sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.