Salată de paste scurte

Printeaza

Se fierb separat în apă cu sare 250 g paste scurte şi 125 g fasole verde cca 10 min. Se trec prin jet de apă rece şi se scurg. Se taie cuburi 125 g şuncă de Pra­ga.

Se toacă 1 ceapă. Se taie mă­runt 2 frunze salată. Toate se ames­tecă împreună cu 2 linguri nuci tocate; se adaugă un dressing din 4 linguri oţet, 4 linguri supă, 4 lin­guri ulei, 1 linguriţă muştar, sare, piper, zahăr. Se dă la frigider.

Salată de paste scurte

Salată de paste scurte

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.