Salata de paste cu sparanghel

Printeaza

Salata de paste cu sparanghel din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare.

Ingrediente:Salata de paste cu sparanghel

  • 4 roşii
  • 200 g paste
  • 500 g sparanghel
  • 4 ouă
  • sare
  • ulei
  • suc de lămâie
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas.

Se trece sparanghelul sub un jet de apă rece, apoi se lasă la scurs. Se aşază pe platou pastele scurse, roşiile tăiate, sparanghelul, ouăle şi se stropesc cu ulei, suc de lămâie şi busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.