Salată de paste cu peşte

Printeaza

Salată de paste cu peşte

Salată de paste cu peşte

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • două conserve de ton în ulei
  • 300 g fileuri de hering marinate
  • un castravete verde
  • doi ardei capia
  • 50 g măsline feliate
  • o ceapă
  • 100 g maioneză
  • 100 g smântână
  • o lămâie
  • o legătură de ridichi
  • mărar
  • sare, piper
  • ulei

Preparare:

Intr-un castron se amestecă smântână cu maioneza, sucul de lămâie, sarea şi piperul. Se adaugă mărar tocat, se amestecă şi se introduce la rece.

Ardeii capia se curăţă de seminţe şi cotoare, se spală şi se taie în cubuleţe.

Castravetele şi ridichile se spală, se taie în felii subţiri şi se pun lângă ardei. Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt.

Pastele se fierb în apă cu sare şi puţin ulei, ca să nu se lipească între ele sau de oală. Se trec sub un jet de apă rece, se pun într-o strecurătoare şi se lasă să se răcească.

Intr-un castron mai mare se amestecă pastele cu legumele tăiate, fileurile de hering tăiate în bucăţi mai mici, măslinele, tonul scurs de ulei, sosul de smântână, sarea şi piperul.

Salată de paste cu peşte

Salată de paste cu peşte.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.