Salata de paste cu carne de vita

Printeaza

Salata de paste cu carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, ardei, ketchup, mustar, salata verde, rosii, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Salata de paste cu carne de vita

  • 3 căni paste scurte
  • 700-750 g carne de vită (preferabil rasol alb) fiartă
  • 3 fire ceapă verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 ardei gras
  • 1/2 cană ketchup
  • 1/4 cană muştar de Dijon
  • 3 căni frunze de salată roşie, rupte bucăţi
  • 2 căni frunze de salată verde, rupte bucăţi
  • 6 roşii cherry
  • oţet balsamic
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi bucăţi ceapa şi usturoiul verde. Tăiaţi carnea fâşii subţiri.

Amestecaţi pastele, carnea de vită, ceapa şi ardeiul într-un castron. Amestecaţi separat muştarul de Dijon şi ketchupul şi adăugaţi-le peste carne cu verdeţuri.

Săraţi, piperaţi, acriţi cu puţin oţet, după gust, picuraţi ulei şi amestecaţi. Distribuiţi frunzele de salată în farfurii, puneţi peste ele salata de carne, garnisiţi cu roşii tăiate sferturi şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.