Salata de paste colorate

Printeaza

Salata de paste colorate din: paste colorate, telemea de vaca, masline, rosii, ulei, miere, lamaie, patrunjel, sare.

Ingrediente:Salata de paste colorate

  • 1/2 pungă de paste colorate
  • 150 g telemea die vacă
  • 100 g măsline
  • 2 roşii
  • sare

Pentru sos:

  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă de miere
  • sucul unei lămâi
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă clocotită (timpul e indicat pe pachet), cu un strop de ulei, ca să nu se lipească. Se scurg şi apoi se pun într-un vas mare de salată.

Se adaugă brânza tăiată cuburi, măslinele şi roşiile tăiate felii.

Cu mixerul sau într-un borcan se amestecă uleiul cu sucul de lămâie, sarea şi pătrunjelul. La final se adaugă mierea.

Salata se consumă rece, cu sos alături.

 

Salata de paste colorate

Salata de paste colorate

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.