Salata de napi cu pasta de tomate

Printeaza

Salata de napi cu pasta de tomate din: napi, mustar, ulei, otet, pasta de tomate.

Ingrediente:Salata de napi cu pasta de tomate

  • 500 g napi
  • 1 linguriţă muştar
  • 4 linguri ulei
  • 1 linguriţă oţet din vin
  • 1 linguriţă pastă de tomate

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă napii şi se taie în rondele, bucăţi mai mici sau în sferturi. Se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare, timp de douăzeci minute, apoi se lasă la scurs.

Se amestecă într-un castron pasta de tomate şi muştarul, adăugându-se uleiul, puţin câte puţin, la fel ca pentru maioneză. Se adaugă oţetul şi se omogenizează bine, piperând abundent.

Se serveşte imediat, tumându-se sosul peste napii călduţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.