Salata de masline cu ceapa

Printeaza

Salata de masline cu ceapa din: masline, franzela, lamaie, ceapa de apa.

Ingrediente:Salata de masline cu ceapa

  • 200 g măsline negre
  • 1 felie franzelă
  • ulei
  • 1 lămâie (zeama)
  • 1 ceapă de apă

 

Mod de preparare:

Măslinele se curăţă de sâmburi şi se dau prin maşina de tocat. Tot prin maşină se dă şi felia de pâine înmuiată în prealabil în lapte sau în apă.

Amestecul se freacă bine cu ulei, ca maioneza. Pe parcurs se adaugă şi zeama de lămâie. Când amestecul s-a omogenizat, se adaugă ceapa tăiată foarte fin. Se lasă cam 10-15 minute înainte de a fi servită (ca aperitiv).

Atenţie: La pregătirea acestei salate trebuie folosite numai măsline clasice, cu miez păstos, altfel salata nu se leagă!

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.