Salata de legume si paste

Printeaza

Salata de legume si paste din: rosii, castravete, ceapa, ravioli, masline, branza, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Salata de legume si paste

  • 250 g roşii cherry
  • 1 castravete
  • 1 ceapă roşie, mică
  • 200 g ravioli umplute
  • 1 mână de măsline kalamata
  • 50 g brânză feta
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oţet din vin alb
  • sare de Himalaya
  • piper negru măcinat
  • 3 căţei de usturoi fulgi de chili măcinaţi
  • 1 linguriţă oregano uscat
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se fierb raviolii conform instrucţiunilor de pe ambalaj, se scurg bine şi se lasă la răcit.

Se taie legumele. Se prepară dressingul şi se lasă să se odihnească 2-3 minute. Apoi se pun toate ingredientele într-un bol şi se toarnă dressingul.

Se presară brânză feta şi pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.