Salata de legume si ou

Printeaza

Salata de legume si ou din: orez, rosii, rosii cherry, oua, cascaval, castraveti, frunze de salata, marar, ardei gras, ulei de masline, mustar, apa, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 100 g orez
  • 3 rosii
  • 50 g rosii cherry
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 castraveti
  • Frunze de salata
  • Marar
  • 1 ardei gras rosu
  • Ulei de masline

pentru sos:

  • 3 linguri de ulei
  • 50 g mustar
  • 1 lingura de apa
  • 1 lingura suc de lamaie
  • Sare, piper

Mode de preparare:

Se fierbe orezul in apa cu sare in care s-au adaugat si cateva picaturi de ulei de masline. Cand este fiert se scurge si se pune intr-un vas.

Se adauga rosiile taiate felii, rosiile cherry intregi , oualele tari foliate, cascavalul ras, frunzele de salata, ardeiul gras taiat rondele, castravetii curatati de coaja si tocati betisoare, apoi si mararul.

Pentru sos se omogenizeaza mustarul cu uleiul turnat putin cate putin, sucul de lamaie, apa, sarea si piperul dupa gust. Se toarna sosul peste salata si se serveste.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata de legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.