Salata de legume cu parmezan

Printeaza

Salata de legume cu parmezan din: varza, ceapa, morcovi, ulei, rosii, otet, sare, piper, parmezan, lamaie, usturoi.

Ingrediente:Salata de legume cu parmezan

  • 1 cană varză
  • 1 cană ceapă
  • 1/2 cană morcovi
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • 1 cană roşii
  • 2 linguriţe oţet
  • 1 linguriţă sare
  • 1/4 linguriţă piper negru
  • 1/4 cană parmezan ras
  • 1/4 cană zeamă de lămâie
  • 1 căţel usturoi

 

Mod de preparare:

Intr-un castron pentru salată se amesteca ceapa şi varza, tăiate felii subţiri, morcovii, tăiaţi în rondele (sau felii subţiri), roşiile, tăiate felii de doi centimetri, cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi oţet alb.

Se sărează, se piperează şi se presară deasupra un căţel de usturoi pisat. Se presară totul cu parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.