Salata de legume cu parmezan
PrinteazaSalata de legume cu parmezan din: varza, ceapa, morcovi, ulei, rosii, otet, sare, piper, parmezan, lamaie, usturoi.
- 1 cană varză
- 1 cană ceapă
- 1/2 cană morcovi
- 1/4 cană ulei de măsline
- 1 cană roşii
- 2 linguriţe oţet
- 1 linguriţă sare
- 1/4 linguriţă piper negru
- 1/4 cană parmezan ras
- 1/4 cană zeamă de lămâie
- 1 căţel usturoi
Mod de preparare:
Intr-un castron pentru salată se amesteca ceapa şi varza, tăiate felii subţiri, morcovii, tăiaţi în rondele (sau felii subţiri), roşiile, tăiate felii de doi centimetri, cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi oţet alb.
Se sărează, se piperează şi se presară deasupra un căţel de usturoi pisat. Se presară totul cu parmezan.
Pofta buna!