Salată de legume coapte

Printeaza

Salata de legume coapte

Salată de legume coapte

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 4 rosii
  • 4 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Coci pe rand vinetele, rosiile si ardeii pe o tabla pe aragaz si cand sunt gata le lasi sa se racească acoperite, apoi le cureti de coaja.

Toci vinetele, iar roşiile şi ardeii le tai mărunt, le freci fapoi cu ulei şi pui sare, piper şi zeamă de lămâie jdupă gust. Decorezi cu fâşii de ardei.

Salată de legume coapte

Salata de legume coapte

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.