Salata de legume coapte cu ou

Printeaza

Salata de legume coapte cu ou din: ulei, de masline, ardei, broccoli, sparanghel, lamaie, usturoi, oua de prepelita, sare, piper.

Ingrediente:Salata de legume coapte cu ou

  • ulei de masline
  • broccoli
  • sparanghel
  • sare si piper
  • oua  de prepelita
  • ardei copti
  • lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • fulgi de chilli

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu puţin ulei de măsline căliţi bucheţele de broccoli şi tije de sparanghel cu puţină sare şi piper. Intr-o oală puneţi apă la fiert; când fierbe apa adăugaţi ouăle de prepeliţă şi fierbeţi pentru exact 2 minute şi jumătate pentru ouă moi sau 4 minute pentru ouă tari.

Intr-un castron adăugaţi buchetele de broccoli şi sparanghelul gătit, ardei copţi, zdrobiţi un căţel de usturoi, adăugaţi ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper şi fulgi de chilli; amestecaţi bine.

Presăraţi brânză feta şi adăugaţi ouăle la final şi serviţi cald, cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.