Salata de laptuci II

Printeaza

Salata de laptuci II

Ingrediente:Salata de laptuci

  • lăptuci,
  • ceapă verde
  • ridichi

 

Mod de preparare:

Cînd lăptucile au miezul format, se taie în lung în 4 sau în 6, se spală bine în mai multe ape şi se pun într-o sa­latieră.

Se adaugă ceapă verde şi ridichi de lună, tăiate felii subţiri şi mărar. înainte de a servi la masă, se toarnă deasu­pra un sos vinegretă.

Orice salată verde se sărează numai înainte de a fi ser­vilă la masă. Altfel se înmoaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.