Salata de jambon cu ciuperci

Printeaza

Salata de jambon cu trufe din: jambon, telina, nuci, trufe, sare, piper, ulei, lamaie.

Ingrediente:Salata de jambon cu ciuperci

  • 250 g jambon
  • 200 g ţelină (rădăcină)
  • 10 nuci
  • 1 cutie mică de ciuperci
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Jambonul se taie felii potrivit de groase şi oul se fierbe mai tare. Ţelina curăţată, se rade mărunt şi se amestecă cu sare, piper, ulei, zeamă de lămâie şi nuci pisate mărunt.

Se adaugă trufele şi se omogenizează uşor. Se aşază feliile de jambon pe platoul de servire, în centru şi, de jur împrejur, se aşază salata preparată anterior.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.