Salata de icre de stiuca cu ceapa

Printeaza

Salata de icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa.

Ingrediente:Salata de icre de stiuca cu ceapa

  • 3 linguri de icre de ştiucă
  • 3 linguri ulei
  • 1 lămâie (zeama)
  • miezul de la 1-2 felii de pâine
  • o ceapă

 

Mod de preparare:

Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se păstrează cam 1/4 din cantitatea de icre iniţială, nebătute (cu bobiţele întregi).

După ce salata este gata, se adaugă aceste icre nebătute şi se amestecă uşor.

Se serveste cu ceapa tocata.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Icre de crap cu ceapa

Icre simple de crap

Icre simple de crap

Icre simple de crap

Reteta simpla de icre

Salată de icre din scrumbii sărate

Icre de crap

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.