Salata de iarna

Printeaza

Salata de iarna

Ingrediente:Salata de iarna

  • 2 cepe rosii
  • 300 g parizer
  • 250 g cascaval
  • 75 ml otet de vin alb
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 6 linguri ulei
  • patrunjel pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie in rotocoale. Se indeparteaza pielifa de pe parizer si se taie carnea in felii subtiri.

Se taie cascavalul in felii subflri. Se condimenteaza oteul cu sare, piper si zahar. Se adauga uleiul. Se amesteca bine ingredientele si, daca e necesar, se mai condimenteaza.

Se orneaza ate cu patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.