Salata de heringi afumati

Printeaza

Salata de heringi afumati

 Salata de heringi afumati din: heringi afumati, lapte, oua, castravete murat, ceapa, mustar, cartofi, ulei otet.

 

Ingrediente:

  • 500 g heringi afumaţi
  • 1 pahar lapte
  • 2 ouă
  • 1 castravete murat
  • 1 ceapă roşie
  • 2 linguriţe muştar
  • 4 cartofi
  • 4 linguri ulei
  • 2 lingurite otet

 

Mod de preparare:

Speli pestele si-l lasi in lapte pentru 2-3 ore ca sa se desareze. Fierbi cartofii în coajă şi apoi îi cureţi şi-i tai cubuleţe. Cureţi apoi peştele de pieliţă şi de oase. Fierbi ouăle tari, le cureti si-i tai feli si le amesteci cu cartofii si pestele.Salata_de_heringi_afumati.1jpg

Cureţi ceapa, o tai peştişori, tai cas­travetele felii subţiri şi le adaugi peste salată. Din muştar, ulei şi oţet faci un sos pe care-l torni în salată şi amesteci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.